KIOKU SUSHI RESTAURANT ANTWERPEN

Recentreview


4.5 stars out of 43 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Kioku Sushi Restaurant Antwerpen. Want to know more? Find out more.

26 Feb 2023 at 19:47 Bestelling kwam op de gevraagde tijd (vooraf besteld), echt restaurantkwaliteit, echt lekker en mooie porties
4 Feb 2023 at 22:24 The tracking system was not working I did not know if the rider is coming or not it was just saying the delivery will come shortly.
29 Jan 2023 at 20:32 Was lekker, de porties van de phad thai waren wel aan de kleine kant.
31 Dec 2022 at 16:28 1 van de sat├ęs ontbrak, maar de rest was heerlijk, dus ga ik deze keer geen punten voor aftrekken.
19 Dec 2022 at 20:25 Eten was koud en de porties waren klein.
18 Dec 2022 at 21:15 Super vriendelijk en heel lekker eten! Aanrader!
18 Dec 2022 at 20:16 Dim sum was nog half rauw en vooral koud, maar dragon eye was wel lekker doch lauw ... maja ... als het buiten -2 is kan ik daar nog wel inkomen. Bezorgtijd was zeker tiptop.
15 Dec 2022 at 13:35 Lekker
14 Dec 2022 at 8:25 Above all expectations and scales I made an error with the address. Not only did they fix it super fast but were also super nice.
9 Dec 2022 at 20:34 Fantastische, top, geweldig, super super super leker eten..
8 Dec 2022 at 20:26 Vorige keer was er iets misgegaan bij ons. We zijn opgebeld en heel vriendelijk en correct geholpen. De eigenaar heeft ons echt in de watten gelegd deze keer. De sushi was (opnieuw) heerlijk en exact op tijd. Wij zijn trouwe klant.
8 Dec 2022 at 17:03 Lekker en heel vriendelijk personeel